Бисквитки

понеделник, 26 март 2012 г.

Предстои среща за насърчаване на малките и средните предприятия

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНСМП) организира информационни срещи в 27 областни града в страната по проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001 “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия” по Оперативна програма “Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013.
В град Враца информационната  среща ще се проведе на 3 април 2012 година от 14.30 часа в залата на ул. „С. Врачански“ № 6, ет. 3.
По време на срещата експертите на ИАНМСП ще информират представителите на бизнеса за възможностите и условията за участие на българските фирми в:
§  специализирани международни изложби и панаири;
§  бизнес мисии в държавите на Европейския съюз и в трети страни;
§  обучителни, информационни и специализирани семинари, насочени към развиване на външнотърговски умения и представяне на външни пазари на българските предприятия;
§  регистриране и получаване на информация, предоставяна на разработения по проекта Национален експортен портал www.export.government.bg
Проект “Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент, стартира на 22 април 2010 г. със срок за изпълнение три години. Общата му цел е укрепване и разширяване на присъствието на българските предприятия на европейския и световните пазари, както и ефективно използване на предимствата на европейския пазар от българските фирми.
В срещата могат да участват всички заинтересовани.
Е. Глоговска

Няма коментари:

Публикуване на коментар