Бисквитки

петък, 30 март 2012 г.

Театърът представя


Във вторник, 3 април, ДКТ – Враца се отправя на поредното си турне в София. На сцената на театрална работилница „Сфумато” ще се играе за пореден път най-новото заглавие от репертоара на театъра „Танго” от Славомир Мрожек, а началото на спектакъла е от 19 часа. Турнето се реализира с подкрепата на Полския интститут в София.
В сряда, 4 април от 19 часа на камерна сцена, гостува трупа от училище „Иван Вазов” във Вършец. Средношколците ще представят комедията „Няма да платим” от Дарио Фо, а техен режисьор е актьорът от врачанския театър Борислав Борисов. Постановката ще бъде показана за последно, преди да замине за участие в Национален фестивал на училищни театрални формация в Шумен между 6 и 8 април. Преди година същата трупа спечели първа награда от фестивала, който тогава се проведе в Бургас.
В петък, 6 април от 19.30 часа започва комедията „Дванайсета нощ” от Уилям Шекспир. Спектакълът ще се играе в камерна зала и засега е известно, че капацитетът на залата е запълнен наполовина, поради големия интерес към това заглавие.
Детските представления през следващите 7 дни са:
В събота, 31 март от 10.30 часа в камерна зала ще се играе „Обувки за щастие” по братя Грим;
В петък, 6 април от 10.30 часа, децата от ОДЗ „Славейче” ще гледат познавателното шоу „С огъня игра не бива”;
В събота, 7 април от 10.30 часа в куклена зала, показваме „Мечо Пух” от Алън Милн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар