Бисквитки

сряда, 14 септември 2011 г.

Николай Иванов: Очаквам предизборната кампания да се превърне в градивен дебат за бъдещето на Враца


Над 5 хиляди подписа в подкрепа на независимия кандидат за кмет бяха внесени в Общинската избирателна комисия
Независимият кандидат за кмет на Враца Николай Иванов внесе днес в Общинската избирателна комисия подписка от 5 хиляди души от гр. Враца и селата в общината за регистрацията му на Местни избори 2011. На събитието присъстваха и представители на Инициативния комитет, който го издигна в надпреварата. Сред тях са уважавани граждани на града като д-р Георги Комитски, бизнесменът Юлиан Кирилов, икономистът Светлозар Луканов и други.
„Радвам се, че толкова много хора застанаха зад кандидатурата ми с подписите си. Това е и предизвикателство, и признание за успешната ми работа като кмет през последните осем години”, изтъкна Николай Иванов и благодари на всички, които го подкрепят. „Виждам, че проблемите на нашия град се задълбочават и съм тук, защото съм готов да работя, за да променя това. Надявам се тази предизборна кампания да се превърне в градивен дебат за бъдещето на Враца, защото хората имат нужда от съревнование на идеи, а не от персонални атаки между кандидатите за кмет.”
Представителите на Инициативния комитет подчертаха, че са издигнали кандидатурата на Николай Иванов, защото той е доказан професионалист и консенсусна фигура, която успява да обедини зад себе си широк кръг от хора. Категорична подкрепа за него са декларирали шест политически партии и няколко граждански организации: Българска социалистическа партия – Враца, Земеделски народен съюз – Враца, ПП Обединена социалдемокрация, Партия „Нова сила” – Враца, Партия „Новото време”, Партия „Български социалдемократи”, „Съюз на пенсионерите – 2004”, Съюз за Стопанска инициатива на гражданите-Враца, Съюз на офицерите и сержантите от запаса- резерва, Отечествен съюз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар