Бисквитки

сряда, 18 май 2011 г.

Марто прави дарение

Мартин Петров си идва във Враца, за да връчи дарение от името на световния концерн за спортна екипировка „Адидас” на една от формациите на местния „Ботев”. Това ще се случи на 27 май – което е следващия петък, от 18.30 часа на стадион „Христо Ботев”.
Почетният гражданин на Враца уреди с анцузи, фланелки и маркови топки на „Адидас” селекция, водена от наставника Иван Георгиев-Саки. Местната команда на „Ботев” от 8 до 18 юни ще участва във футболен турнир във Франция. Същият треньор изведе друга формация на врачанския клуб до 4-о място в неофициално европейско първенство за деца в Швейцария преди година, а настоящото пътуване е награда за врачанските таланти.
Освен групата от 13 малки футболисти и техния треньор от Враца, ще има лекар и преводач.
Миналата седмица във Враца пристигна представител на „Адидас”, който взе мерки на малките футболисти. Дарението, което ще предостави Мартин Петров, е част от кампанията на световния концерн за спортна екипировка, целящ развиване на детско-юношеския футбол. Заради изричното настояване на Мартин, дарението ще бъде предоставено в ПОФК „Ботев”.
От футболния клуб обещаха да съобразят програмата на организирания от „Ботев” и общината във Враца футболен турнир с благородния жест на Петров и „Адидас”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар