Бисквитки

сряда, 18 май 2011 г.

Таекуондистите от „Кум Рьонг” донесоха 24 медала


20 състезатели от врачанския клуб по таекуон-до „Кум Рьонг“ взеха участие в 11-я открит турнир за купа „Стара Загора“ на 14 и 15 май . Шампионатът бе за всички възрастови групи и се проведе под егидата на Община Стара Загора и под надслов „Силата на единството“. От врачанската школа в надпреварата взеха участие представители във възрастовите групи при децата и юношите и девойките младша възраст и завоюваха общо 8 златни, 8 сребърни и 8 бронзови отличия в дисциплините спаринг и форма, както и купа за второ място в комплексното класиране по медали при юношите и девойките. Най-новите попълнения в отборите на децата , юношите и девойките набират все повече скорост и вече убедително печелят първите места. Габриела Васева, Изабела Цветкова, Вяра Николова, Християн Вълков, Петър Диков, както и Велизар Емануилов /национален състезател при юношите/ грабнаха златните отличия в категориите си.
Това бе последното състезание на „Кум Рьонг“ за спортно-състезателния сезон, с изключение на Световното първенство през септември в Северна Корея, на което участие ще вземе Ирена Цветкова в дисциплините спаринг индивидуално, спаринг отборно, чупене отборно, специална техника отборно и форма отборно.
Илия Цветков „Това беше един много силен сезон за нашия клуб. Момчетата и момичетата се представяха отлично на всяко едно свое участие, нивото на състезателите е вече на много високо ниво, новите попълнения натрупаха доста опит и вече стоят доста добре на състезание, ориентирани са и печелят позиции.
Медалистите:
Деца
1.Росен Борисов – 3 място спаринг
2.Християн Вълков – 1 място форма
3.Тодор Йорданов – 1 място форма, 3 място спаринг
4.Памела Петкова – 2 място форма, 2 място спаринг
5.Габриела Васева – 1 място форма, 2 място спаринг
Юноши и девойки младша възраст
1 Радослав Димитров – 2 място спаринг -69 кг
2.Томас Марков – 3 място спаринг -57 кг
3.Петър Диков – 1 място форма, 2 място спаринг -51 кг
4.Владислав Стоев – 3 място форма, 3 място спаринг -63 кг
5.Изабела Цветкова – 1 място форма, 1 място спаринг -58 кг
6.Даниела Кочовска – 2 място форма, 2 място спаринг – 58 кг
7.Велизар Емануилов – 3 място форма, 1 място спаринг – 57 к
8.Митко Димитров – 3 място спаринг -63 кг
9.Божана Божинова – 3 място форма, 2 място спаринг 64 кг
10.Вяра Николова – 1 място спаринг -64 кг
В комплексното класиране по медали детския отбор се класира на 4 място с три златни медала, а юношите и девойките грабнаха купата за второ място с 5 златни отличия.
Пресцентър „Кум Рьонг“

Няма коментари:

Публикуване на коментар