Бисквитки

вторник, 15 май 2018 г.

Балканско първенство по ММА .

 Врачанският "Боен клуб Сила" изпрати двама свой състезатели на Балканско първенство , което се проведе на 12-13.05.2018г, в гр. Серес - Гърция.
Петкратният Балкански шампион Цветомир Тодоров игра за Българският национален отбор в категория 66 кг при юнушите , а Николай Цветков в категория 49 кг при момчетата .
С много добра техника на финала само за 35 секунди  Цветомир Тодоров отказа опонента си с блестящ "Армбар". Така той за шести пореден път  стана Балкански шампион.
Николай Цветков не успя да надвие своя опонент и отстъпи на финала след като беше заключен с "Анаконда".Той се окичи с сребърен медал, който бе задоволителен за дебютът му на международно състезание.
Треньорският екип е доволен от представянето на двамата бойци. За тяхното добро представяне работиха техните треньори Асен Асенов , Ивайло Русинов и Петър Петров. Младите надежди на "Боен клуб Сила" получиха поздравления от председателя на Българска Федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.
Българският национален отбор успя за шести пореден път да стане първенец на Балканите като успяха да завоюват 16 златни ,14 сребърни и 2 бронзови медала. Албания останаха на второ място , домакините от Гърция на трето и отборът на Черна Гора на четвърто място. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар