Бисквитки

вторник, 15 май 2018 г.

ППМГ – Враца изпрати Випуск 2018


173 са зрелостниците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, които за последен път днес прекрачиха прага на елитната врачанска гимназия. Тържественото изпращане започна в 11:30 след последния час на класа. По традиция празничното шествие мина през центъра на града и стигна до пл. „Христо Ботев“, където абитуриентите пуснаха своите бели, зелени и червени балони с послания и играха хоро. Трима випускници поздравиха своите съученици с дневна заря в цветовете на българското знаме.
Учениците от целия Випуск 2018 на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца се включиха в националната благотворителна инициатива „С тениска на бала“. Атрактивни бяха и абитуриентите от паралелката на биолозите, които дефилираха облечени в народни носии.
„Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Затова мечтайте, поставяйте си високи цели, вървете напред и ги постигайте! Бъдете неспокойни и търсещи, вдъхновени и креативни. Желая ви здраве, високи резултати на ДЗИ и кандидат-студентските изпити и успешна реализация в живота. На добър час!“, това каза директорът на гимназията Татяна Василева в обръщението си към Випуск 2018.


Няма коментари:

Публикуване на коментар