четвъртък, 1 март 2018 г.

Враца става част от европейската седмица на предприемачеството


За първи път Враца става част от Европейската седмица на предприемачеството със събитие на 6 март. от 17:30 часа. Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация на този адрес . Домакини и организатори на местно ниво са Враца софтуер общество под егидата на платформата EDIT.BG

Какво е Европейска седмица на предприемачеството?

През първата седмица от месец март Startup Europe Week ще обедини европейските региони, за да подкрепи предприемачите в реализацията на техните идеи. Форматът е ориентиран към локалната предприемаческа екосистема и цели да подпомогне предприемачи на местно ниво, като ги запознае с възможностите за финансиране, подкрепа и сътрудничество, които са подходящи в техния контекст.
Какво ще се случи във Враца?
Специален гост-лектор ще бъде Калин Илиев, който е съосновател на brandЪ и WonderSwamp , който ще разкаже как от най-бедният регион в Европа се създаде мечта за успешно предприемачество.  Цветана Иванова от Областен информационен център - Враца и Тонко Влахов от Враца софтуер общество ще разкажат повече за възможностите пред предприемачите във Враца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар