Бисквитки

четвъртък, 1 март 2018 г.

Над 2 000 знамена подарява Община Враца по повод 3-ти март



От 1-ви март, за трета поредна година, по повод предстоящия Национален празник 3-ти март,  Община Враца организира раздаване на знамена. Българският трикольор е подарък от кмета Калин Каменов. Първи трибагреника ще получат живеещите на булевард  „Никола Войводов“. Призивът на градоначалника е той да бъде поставен от страната на централната пешеходна зона, за да може цялата улица да бъде украсена с националния флаг на празника.
Традиционно знамена, по повод 3-ти март, ще се раздават и на учениците в Община Враца. Кметът Калин Каменов, заместник-кметовете -  Петя Долапчиева и Мария Попова, както и изпълняващият длъжността председател на Общински съвет - Враца д-р Владимир Христов ще подарят знамена на всички  първокласници и седмокласници. Връчването на националния трикольор ще бъде съпроводено от патриотичен час, проведен от екипа на Младежки център – Враца. По интересен за учениците начин ще бъде представена историята на българското знаме и неговата символика.
          В Регионален исторически музей, на 2-ри март, в 15:00 ч. своя трибагреник ще получат и децата от училищата в малките населени места.

Няма коментари:

Публикуване на коментар