Бисквитки

вторник, 13 септември 2016 г.

Бронзов медал за врачанка

Състезателката по тенис на корт към СК „Спартак- Враца„ при ОД на МВР – Враца -  Йоана Петрова взе участие в Републиканско първенство по тенис на корт за служители на МВР. Първенството се проведе от 07.09.2016г. до 11.09.2016г. на кортовете на курортен комплекс „Албена“, където организаторите от Спортна асоциация на МВР и ОДМВР-Добрич  показаха отлична подготовка.      
След четири мача врачанската състезателка стигна до финала за третото място при жените и заслужено спечели бронзовия медал след 9:1 гейма.
Първото място спечели състезателка на отбора към Държавна Агенция Технически Операции / ДАТО/, а второто място представителката на Академия на МВР.  
В републиканското първенство взеха участие 89 тенисисти от цялата страна, като призовете на победителите бяха връчени от директора на  ОДМВР-Добрич старши комисар Николай Спасов.
За Йоана Петрова това беше дебют на републиканско първенство по тенис на корт, който се оказа повече от успешен. Ръководството на СК“Спартак – Враца“ разчита на тенисистката за бъдещи спортни успехи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар