Бисквитки

петък, 1 юли 2016 г.

Малина Николова поздрави ръководството и служителите на „ВиК“ ООД – Враца



Областният управител и Председател на Асоциацията по ВиК  по повод техния празник.
„Особено ми е приятно да Ви поздравя за Малина Николова поздрави днес ръководството и служителите на „ВиК“ ООД – Врацаизключителния професионализъм и отговорността, които влагате ежедневно в работата си, повишавайки качеството и надеждността на водоснабдителните и канализационни услуги и по повод провеждащия се днес за 13-ти път празник на дружеството, предлагащо едни от най-важните услуги за населението на областта!
Този празник се превърна в красива и значима традиция мениджърският екип, заедно със служители, колеги и приятели да отбелязват по подобаващ начин деня на „ВиК“ ООД - Враца.
Като Председател на „Асоциация по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД – Враца, бих искала да изкажа своята висока оценка за проявената настойчивост и компетентност при решаване на възникналите казуси в процеса на общата ни дейност.
Добрите резултати вече са налице и те откриват още множество възможности за реализация на целите на реформата във Водния сектор и осигуряването на качествени услуги за населението на област Враца.
„ВиК“ ООД – Враца изпълни цялостно Инвестиционната си програма за 2015 г., като вложените средства в експлоатацията на съоръженията са на стойност 3 547 301 лв.
Целият този ресурс от вложен капитал и усърдна дейност заслужава нашата удовлетвореност и признание.
Пожелавам на прекрасния Ви екип и на Вашите семейства здраве, благополучие, удовлетворение и още много успехи!“ – завърши поздравителното си слово Малина Николова.
           

Няма коментари:

Публикуване на коментар