Бисквитки

сряда, 29 юни 2016 г.

Богданов пита Павлова за лошото състояние на пътищата в Община Хайредин



Предвижда ли МРРБ и Агенция „Пътна инфраструктура“ ремонт /цялостен или частичен/, на най-тежко повредените участъци от III-то класната пътна мрежа в Община Хайредин и ако се предвижда, в какви срокове?
Такъв въпрос изпрати народният представител от ПГ Патриотичен фронт Красимир Богданов до Министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Въпросът беше провокиран от писмо на председателя на Общински съвет – Хайредин г-жа Светла Петрова до народните представители от Врачанско, относно лошото състоянието на III-то класната пътна мрежа на територията на Община Хайредин. В писмото се твърди, че подобни сигнали са изпращани нееднократно в МРРБ, но конкретни действия до момента не са предприети.
След оглед на място, Богданов се увери лично в заявеното състояние на пътищата, като в отделни участъци, те са почти непроходими. 
„Уважаема г-жо Павлова, предвид важността на проблема, засилващото се гражданско недоволство и декларираната от правителството загриженост за Северозападна България, настоявам за спешни действия от повереното Ви Министерство“, завършва питането си народният представител.
Очаква се в установения от правилника на Народното събрание срок, Министър Павлова да даде отговор на поставените въпроси.

Няма коментари:

Публикуване на коментар