Бисквитки

четвъртък, 11 юни 2015 г.

Дипломиране на абсолвенти

Заместник областният управител на област Враца Ирина Иванова присъства днес на тържествената церемония по от Випуск 2014 на  Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“, филиал Враца. Петдесет бъдещи учители в специалностите „Предучилищна педагогика с английски език” и „Предучилищна и начална педагогика” успешно завършиха степен „Бакалавър“ във втория випуск на университета.
Ирина Иванова поднесе поздравителен адрес от името на Областния управител Малина Николова и пожела успешна реализация на всички абсолвенти в тяхната благородна професия.
„Днешният ден е особено възторжен и радостен за всички Вас – преподаватели и студенти, които заедно и всеотдайно изминахте пътя на знанието и перспективите на началната и предучилищна педагогика.
Радвам се да поздравя Вас – успешно дипломиралите се днес и да Ви пожелая професионална реализация.
Нашето общество има нужда от личности като Вас, млади, креативни и дръзновени новатори.
Скъпи абсолвенти, Вие получихте своето солидно образование в университетски център, стъпил здраво върху устоите на преподавателската и изследователска дейност.
За нас е истинска гордост, че останахте и продължихте своето образование в нашия град и днес, на прага на своята кариерна и личностна реализация, Ви пожелавам много успехи и удовлетворение! Честито дипломиране и на добър час!„ – пожела още Ирина Иванова.
Дипломите на абсолвентите бяха връчени от заместник - ректора и декан на педагогическия факултет проф. д-р. Розалия Кузманова-Карталова и от доц. д-р Маринела Михова, директор на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, филиал Враца.

Надя Гетова
„Връзки с обществеността и протокол“



Няма коментари:

Публикуване на коментар