Бисквитки

сряда, 10 юни 2015 г.

Предприемачите от ГЕРБ Враца гласуваха за ново областно ръководство


Клубната структура на Предприемачи ГЕРБ Враца проведе областно отчетно-изборно събрание. На срещата присъстваха председателят на националната структура на предприемачите Валя Чилова, областния координатор инж. Петя Аврамова, както и общинския ръководител на ГЕРБ Враца Малина Николова.
Форума събра представители на малкия и среден бизнес от областта, работещи в различни сфери на дейност, като строителство, земеделие, услуги, търговия  и др.
Валя Чилова обясни, че основна цел на Предприемачи ГЕРБ е да работи в подкрепа на малките и средни предприятия, както на местно, така и на национално ниво. Тя  даде основни насоки за работа на областната клубна структура и сподели, че предприемачите от ГЕРБ са отворени за диалог с всички фирми, които имат идеи или предложения, независимо от това дали членуват в организацията. В отговор на поставени въпроси, председателят на П ГЕРБ разясни начините и възможностите за еврофинансиране, които предлагат оперативните програми „Конкурентноспособност“ и „Развитие на селските райони“.

Делегатите на събранието номинираха и гласуваха за клубен ръководител, организационен секретар и членове на управителен съвет. Очаква се Изпълнителната комисия на партията да утвърди с решение новото областно ръководство на предприемачите от ГЕРБ Враца. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар