Бисквитки

четвъртък, 23 април 2015 г.

Крими хроника

След издирвателни мероприятия по сигнал за кражба на мъжко яке от магазин  в гр.Враца,  извършена на 08.04.2015г. е установено, че извършители са криминално проявените за кражби лица: С.В./17г./и Б.Р./17г./ от град Мездра. 
На 21.04.15г. в приемната на МВР в село Бъркачево се явил жител на същото село,  който заявил за извършена кражба на кожено платнище за покритие на сено от двора на имота му. Кражбата е била извършена за времето от 01.03.15г. до 22.04.15г. След бързи издирвателни мероприятия  е установено, че извършител на деянието е лицето Г.Х./27г./ от същото село.
На 22.04.2015г., на територията на  РУ-Бяла Слатина е  проведена специализирана операция за  проверка на МПС с чужди регистрационни табели, управлявани от български граждани. Не са установени МПС с чужди регистрационни табели 
В 09.10ч. в РУ-Козлодуй  е получено съобщение  от жител на с.Крива бара, който  е заявил, че лицето С.Х./51г./ от същото село, влязло в частен дом и взело лек автомобил „Мазда 323”  под предлог за неуредени финансови взаимоотношения. На място са изпратени служители на РУ-Козлодуй, които открили автомобила в двора на С.Х. Образувано  е досъдебно производство.
В 10.20ч. е получен сигнал от кмета на с.Бутан, който съобщил за възникнал спор между лицата Е.Х./66г./  от с. Бутан и служителка в кметството на село Бутан. Скандалът  прераснал в саморазправа от страна на Е.Х. Пострадала  е служителката в кметството. Е.Х. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

            Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар