Бисквитки

събота, 7 март 2015 г.

Областният координатор и общинския ръководител на ГЕРБ Враца посетиха с. Горно Пещене


На тържество по случай 8-ми март във врачанското село Горно Пещене присъстваха народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Враца инж. Петя Аврамова и ръководителят на местната партийна структура Малина Николова. Организатор на събитието е кмета Кирил Попов.
Инж. Аврамова благодари за поканата и поздрави присъстващите дами с международния ден на жената 8-ми март. „Радвам се, че днес съм тук, сред вас и съм част от днешния красив празник. Желая Ви да сте още дълги години заедно, за да съхраните тази прекрасна традиция през годините. Надявам се да продължите да указвате своята помощ и подкрепа към кмета Попов, необходима за разрешаването на проблемите в селото.“, каза още народния представител от ГЕРБ.
Общинският ръководител Малина Николова също поднесе своите поздравления и благопожелания към присъстващите. В отговор на въпроси от страна на жителите на селото, Николова даде и някои разяснения за средствата заложени в държавния и общински бюджет, с които ще бъдат реализирани важни за населеното място проекти.


Няма коментари:

Публикуване на коментар