Бисквитки

събота, 7 март 2015 г.

Отборът по стрелба на ОДМВР – Враца заслужи купа

Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца„ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Освобождение„, който се проведе от 04.03.2015г. до 06.03.201г. в гр. Бургас. 
Врачанските стрелци държат мястото си в елита на полицейската стрелба с голямокалибрен пистолет. Катя Василева стана шампион при жените с резултат от 205 точки и спечели за втори пореден път турнир „Освобождение“ в морския град, а Ивайло Флоров взе третото място в индивидуалната надпревара при мъжете. Непосредствено след него се класира друг врачанин  - Йордан Ценов – на четвърто място. Мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Йордан Ценов се нареди на второ място, като при мъжете в отборното класиране шампиони станаха стрелците от ОДМВР-Габрово. В отборната надпревара женския отбор в състав Катя Василева и Десислава Иванова останаха на пето място след отборите на СДВР, ОДМВР-Габрово, ОДМВР-Пазарджик и ГДБПЗН.
В комплексното отборно класиране отбора на ОДМВР – Враца заслужи купата за трето място, след отбора на ОДМВР-Пазарджик и шампионите от ОДМВР-Габрово.

Републиканския Турнир по стрелба „Освобождение“ е традиционен и  се организира от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Бургас в чест на националния празник на страната 3- ти март.В тулнира участие взеха 16 отбора и общо 86  състезатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар