Бисквитки

вторник, 3 март 2015 г.

Народниите представители от ГЕРБ Враца присъстваха на освещаването на кръст в с. Лесура


Народните представители от ПП ГЕРБ Враца инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев посетиха криводолското сeло Лесура. Заедно с областия управител Малина Николова те бяха почетни гости на освещаването кръст и даването на курбан в памет на загиналите за Освобождението на България.
С общи усилия и средства, жители на селото сами са изработили и поставили дървен кръст в местността „Пуров чукар“. Той е с височина от 3 метра и ширина от 5 метра. Кръстът е издигнат по повод честването на 3-ти март  и е своеобразен паметник на загиналите от с. Лесура в национално-свободителната война. 
Органзаторите се надяват мястото да се превърне не само в кът за отдих, а и да бъде посещавано като туристическа атракция, тъй като в близост има и пещера. 
Народният представител инж. Петя Аврамова поздрави жители и гости на с. Лесура с националния празник  на Р България. Освен пожелания за здраве и благоденствие, тя отправи своето послание към присъстващите винаги да носят българските традиции в сърцата си.
 Председателят на Общински съвет Криводол Петър Комитски също поднесе поздравления към жителите на селото.  „Като наследник на опълченец, се чувствам горд, че днес присъствам на такова събитие и нека това място се превърне в символ на българщината!“, призова още Комитски.

Общинският ръководител на ГЕРБ Враца раздаде членски карти
На специална церемония в навечерието на 3-ти март,  членове на ГЕРБ Враца получиха членските си карти. Те бяха връчени от общинския ръководител на партийната структура Малина Николова. Поздравления към активистите на ГЕРБ поднесоха още областния координатор и народен представител инж. Петя Аврамова и председателя на Общински съвет Враца инж. Борислав Стоев.
„Днес сме заедно, обединени от съзнателния си избор да станем част от голямото семейство на ПП ГЕРБ. Припознали сме философията и идеите на най-голямата, най-авторитетната и най-отговорната партия, както в национален, така и в международен план. ПП ГЕРБ съществува защото ви има Вас! Вие сте тези, които отредиха ГЕРБ отново да управлява България!“, заяви инж. Петя Аврамова.
Областният координатор представи новото общинско ръководство на врачанската структура, утвърдено с решение на изпълнителната комисия на партията.
По време на срещата бяха обсъдени различни събития от обществено-политическия живот в страната и региона. Някои от членовете запознаха ръководството със свои предложения и възгледи за предстоящите местни избори.  В отговор народният представител инж. Аврамова сподели, че очаква още по-активно участие от тяхна страна с цел затвърждаване и  повишаване на постигнатите резултати.
Церемонията по връчване на членски карти съвпадна и с 55-тия рожден ден на един от активните членове на ГЕРБ Враца. Рожденникът бе приятно изненадан с торта и най-добри пожелания от ръководството на местната партийна структура.




Няма коментари:

Публикуване на коментар