Бисквитки

сряда, 25 март 2015 г.

Крими хроника

         На 23.03.2015г., в приемната на МВР в с.Алтимир е получена информация от охранител на помпената станция с.Алтимир, който е заявил, че за времето от 2013 г. до 23.03.2015 г., след демонтаж на капак на неработещ ел. двигател в помпената станция  е извършил кражба на около 8 кг. меден проводник от него. След ОИМ е установено, че извършители на кражбата са лицата:Д.К./26г./ и П.К./26г./ от гр.Б.Слатина.
На 24.03.2015г, при полицейска проверка  в частен дом  в село Малорад  е установено неправомерно присъединяване  към електроразпределителната мрежа. Образувано  е досъдебно производство.
 B 10.53 ч. в РУ-БялаСлатина е получено съобщение от с.Габаре, че лицето Ц.Ц./20-годишна/ влязло в саморазправа с кмета на селото, като отправяло заплахи и закани,  а след това издраскало по лицето кмета. Установено  е, че скандала е възникнал по повод поставена информационна табела за нерегламентирано  сметище. Образувано  е досъдебно производство. 
На 24.03.2015г., в с. Пудрия  е проведена среща на полицейските инспектори обслужващи региона с обществеността и органите на местно самоуправление и местната администрация. На срещата са обсъдени въпроси по превенцията и разкриването на престъпления, като бяха отчетени и недостатъци в съвместната работа.

           Регионален говорител на МВР:
       Красимир Василев
                                                                         


Няма коментари:

Публикуване на коментар