Бисквитки

сряда, 25 март 2015 г.

Мениджъри за един ден в офис на НАП Враца


За седма поредна година офис на НАП Враца се включи в инициативата „Мениджър за един ден”, която се провежда със съдействието на фондация „Джуниър Ачийвмънт България”.
Като компания – домакин на 25 март  офис Враца прие седем ученици от три училища – СОУ „Козма Тричков”, СОУ „Васил Кънчов” и „Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство”.
Подборът се извърши след запознаване публикуваните  автобиографии на сайта на фондацията и мотивацията на заявилите  участие да се включат в инициативата.
Учениците бяха посрещнати от  директора на офис Враца г-н Александров, който ги въведе в естеството на работа в НАП, а те от своя страна споделиха, че имат желание да се запознаят на практика с това, което   знаят на теория и вярват, че работния ден с висококвалифицираните специалисти от НАП ще бъде изключително полезен за тях. с е се радваме ако о полезна за бъдещата реализация на на младите хораа фондацията и мотивацията им за участие    
След като подписаха договори за обучение младите мениджъри се запознаха на практика с дейността на всички отдели в администрацията.
При тържественото връчване на сертификатите, учениците изразиха своята удовлетвореност от споделения работен ден със служителите от офис Враца, а директорът им пожела да станат наши колеги и бъдещи мениджъри, защото НАП има нужда от млади и амбициозни хора като тях.


Юлия Грънчарова     

Няма коментари:

Публикуване на коментар