Бисквитки

неделя, 21 септември 2014 г.

Събития и предизборни срещи организирани от БСП - Враца на 23 септември 2014 година

 Възпоменателен митинг на „Томин мост” край град Криводол

Възпоменателен митинг по повод 91-години от Септемврийското антифашистко въстание -1923 година в местността „Томин мост” организира Общинската организация на БСП в Криводол.
Участват кандидатите за народни представители на „БСП лява България” от трите области – Враца, Видин и Монтана, както и представители на общинските организации на БСП и коалиционните партньори.
Пред паметника на загиналите септемврийци венци и цветя ще положат лидерът на БСП Михаил Миков,  представители на Български антифашистки съюз, потомци на загиналите септемврийци, жители на съседните селища от общините  Монтана и Криводол

Председателят на Националният съвет на Българската социалистическа партия Михаил Миков ще проведе предизборни срещи на 23 септември 2014 г. в областите Монтана и Враца.

От 11.00 часа  Михаил Миков ще поднесе цветя пред паметника на Септемврийци в град Монтана заедно със социалисти от трите области – Враца, Видин и Монтана.
След това Михаил Миков ще проведе предизборна среща с кандидатите за народни представители от листата на коалиция „БСП лява България”  в Монтана.
От 15.00 часа Михаил Миков и Георги Божинов- водач на листата на Коалиция „БСП лява България” за Врачанска област ще се срещнат със социалисти в град Бяла Слатина
От 17.00 часа Михаил Миков ще присъства  на възпоменателен митинг по повод 91-години от Септемврийското антифашистко въстание -1923 година в местността „Томин мост” край град Криводол.
В митинга ще участват кандидатите за народни представители на „БСП лява България” от трите области – Враца, Видин и Монтана, както и представители на общинските организации на БСП и коалиционните партньори.
От 19.00 часа  лидерът на БСП ще бъде на предизборно събрание  в залата на  читалище „Развитие”- Враца, където ще бъде представена листата на коалиция „БСП лява България” за Шести многомандатен Врачански избирателен район.

 От 20.30 часа във Враца младите социалисти от трите области  - Враца, Видин и Монтана са организирали младежка дискотека.

Няма коментари:

Публикуване на коментар