Бисквитки

сряда, 20 ноември 2013 г.

Ученици от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ се представиха отлично на национално състезанние по физика

 Ученици от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ и тази година се представиха отлично на традиционното есенно национално състезанние по физика, проведено от 15 – 17 ноември 2013г. в град Сливен. Това  състезание предоставя възможност за творческа индивидуална изява на ученициот VII до XII клас, разпределени в шест възрастови групи със задълбочени знания и придобити практически умения. 380 деца от 21 областни града регистрираха своето участие. Нашият отбор се състоя от 14 ученика от всички възрастови групи, подпомогнат финансово от СНЦ  "Дом на техниката".
 С първо място  се завърна ученичката от XII клас Десислава Мариова Цветкова с преподавател Пламен Варчев.Учениците от XIIклас имат и трето отборно място, като в отбора участваха Светослав Пламенов Иванов и Любомир Георгиев Симеонов.
Учениците на госпожа Павлова също се прдставиха отлично. Ученичката  Христина Калинова Христова има първа награда, а Инна Георгиева Иванова е с трета награда от 75 участника. Заедно с Владислав Петров Катранкиев и Ангел Пламенов Ангелов имат и отборно второ място в това трудно състезание!
Това са  традиционни  успехи на ученици от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ от състезания по физика, защото и учители и ученици работят със сърце и се надяваме това да продължи!

ПМГ "Академик Иван Ценов"
Враца


Няма коментари:

Публикуване на коментар