Бисквитки

сряда, 20 ноември 2013 г.

ЧЕЗ ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ВРЕМЕННИ ИЗКЛЮЧВАНИЯ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО ПО ИСКАНЕ НА „ЕСО“ В ОБЛАСТ ВРАЦА


Изключванията се налагат заради ремонт на подстанция „Бяла Слатина“ и ще засегнат     21 населени места в периода от 02.00 до 04.00 ч. на 25 и 27 ноември

По искане на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) ще бъдат извършени изключвания на електрозахранването на 25 и 27 ноември 2013 г. за периода от 02.00 до 04.00 часа в 21 населени места в Област Враца - град Бяла Слатина и селата Върбица, Габаре, Борован, Малорад, Бърдарски геран, Бъркачево, Враняк, Комарево, Попица, Соколаре, Добролево, Сираково, Търнава, Алтимир, Галиче, Рогозен, Ботево, Буковец, Тлачене и Бързина. Изключването се налага заради ремонт на подстанция „Бяла Слатина“.

„ЧЕЗ Разпределение България“ АД е създало необходимата организация, за да ограничи до минимум неудобствата за своите клиенти, които възникват в резултат на ремонтните дейности. По тази причина изключванията ще бъдат извършени през нощта.

Клиентите на ЧЕЗ ще бъдат предварително уведомени за изключванията чрез средствата за масово осведомяване. Подробна информация за планираните прекъсвания може да бъде намерена и на корпоративния уебсайт www.cez-rp.bg.



Пресцентър на ЧЕЗ България 

Няма коментари:

Публикуване на коментар