Бисквитки

понеделник, 12 август 2013 г.

ВЪЗНИКНАЛИ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД МВР - ВРАЦА




На 11.08.2013 г.в 04.37 ч.чрез тел.112 в РУП Оряхово е получено съобщение от жител на  с.Селановци ,че  в с.Селановци от навес на стопанска постройка  НЛ е извършило кражба на 100 литров меден казан за изваряване на ракия и от трактор паркиран пред навеса е извършило кражба на две акумулаторни батерии от по 100АЧ неустановена марка   и 40 л.нафта.Щети в процес на установяване. Образувано ДП.
Oколо 21.30ч. ч в гр.Враца екип на РУП-Враца спират за проверка л.а. „Рено Меган” управляван от С. И. жив гр.Враца при извършената проверка за алкохол с Алкотест-Дрегер 7410  уреда отчете 2.02 промила алкохол в издишания от водача въздух.На водача е съставен АУАН и издаден талон за медицинско изследване. С.И. не е дал кръв за лабораторна обработка и е задържан в РУП-Враца за срок от 24ч.
В РУП-Враца е образувано ДП.
На 11.08.13г. около 00.30ч. в гр.Б.Слатина  пред питейно заведение собственост и представляван  от жител на гр.Б.Слатина , НИ след изкъртване на метален монетник монтиран на детска играчка под формата на кон  е направил опит да отнеме паричната сума около 40лв. собственост на фирмата.Извършен  е оглед на местопроизшествието.Уведомен  е деж. Прокурор.
Образувано  е ДП по описа на РУП-Б.Слатина.
 От извършените БОИМ и ПСД се установи,че извършител на деянието  е непълнолетния М. Т.  с от гр.Враца.Същият  е задържан за срок до 24ч  в РУП-Б.Слатина



Няма коментари:

Публикуване на коментар