Бисквитки

четвъртък, 28 март 2013 г.

УЧЕНИЦИ БЯХА „МЕНИДЖЪРИ ЗА ЕДИН ДЕН” В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ВРАЦА


Днес, 28.03.2013 г. за единадесета поредна година Областна администрация-Враца е домакин на Националната инициатива „Мениджър за е дин ден“ 2013 под патронажа на г-н Росен Плевнелиев Президент на Република България. Инициативата се организира ежегодно от Фондация „Джуниър Ачийвмънт” на територията на цялата страна, а като работодатели участват държавни институции, частни национални и международни компании.
Шест млади „мениджъри“, ученици от 10 и 11 клас от СОУ „ Козма Тричков“ и СОУ „ Васил Кънчов“ се запознаха с работата на Областния управител на Област Враца и политическия кабинет, както и с дейностите извършвани от служителите в двете дирекции на администрацията. На младежите бе представена и дейността на Център за информация и административни услуги, Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“, отдел „Регионално развитие и планиране“, Счетоводство и „Връзки с обществеността“.
В края на работния ден младежите ще получат Сертификати за постижение, във връзка с участието им в Националната инициатива „Мениджър за е дин ден“ 2013.

Няма коментари:

Публикуване на коментар