Бисквитки

понеделник, 24 септември 2012 г.

Крими хроника



На 23.09.2012г., около 23.15ч. в ж. к.”Дъбника” катастрофират:  лек автомобил ”Фолксваген Голф”, управляван от Р.Ц./18г./ от гр. Враца, и лек автомобил „Мерцедес”, управляван от Н.Г./26г./ от гр. Враца. Ранени са пътниците: Д.Х./18г./ и Ц.М./18г./, които пътували в лекия автомобил „Фолксваген”. Причина за катастрофата- отнемане на предимство от страна на возача Р.Ц.
        B  21.20. в гр.Враца,  бул. ” Втори юни”, катастрофират:  лек автомобил ”Шкода Октавия”,  управляван от А.К./59г./ и мотоциклет „Хонда”,  управляван от В.С./16г./ - неправоспособен водач,  с пътник на мотоциклета Д.Н./18г./  от гр. Враца.  В резултат на удара между двете МПС, мотоциклета блъснал паркиран лек автомобил  „Ауди А6”. Няма употреба на алкохол о от страна на водачите.  Ранени са: водача на мотоциклета  и неговия спътник. Образувано  е дознание.
 В 22.55 часа в гр.Б.Слатина, полицейски патрул спрял за проверка     влекач „Волво”,  управляван от К.А./48г./ от гр.Кнежа. Пробата за алкохол е положителна-1,05 промила
B 21.00 часа в гр. Мездра е прян за проверка лек автомобил „Мазда”, управляван от А.М./24/ от гр. Мездра. Пробата за алкохол е положителна- 1,14 промила. 

                                  Регионален говорител на МВР:
                                                Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар