Бисквитки

понеделник, 4 юни 2012 г.

ВРАЧАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ СЪС СРЕБЪРНИ МЕДАЛИ


 От 27 май до 3 юни в гр. Несебър се състоя Републиканското първенство по футбол за служители от МВР. Мероприятието бе организирано от Спортната асоциация на МВР и от Областната дирекция на МВР в Бургас.
21 отбора водиха битки на зеления правоъгълник разпределени чрез жребий в 7 групи. Спортния клуб „Спартак” Враца воден от Дамян Петров и от треньорите Аспарух Максимов и Иван Кирилов преодоля  в квалификациите последователно отборите на Областната дирекция на МВР София с 1:0, а след това и футболистите от Областната диреция на МВР от Пазарджик с 5:4 след изпълнение на дузпи, след като в редовното време резултата бе равен 1:1. За осмина финала жребия противопостави врачани на  старозагорските полицаи и след 1:1 в редовното време отново футболистите от града под Околчица бяха по точни при дузпите и победиха с резултат 4:2.
На полуфинала жребия изправи врачани срещу предварително сочения за фаворит отбор на домакините от Областна дирекция на МВР от Бургас.
След изключително оспорван двубой срещата завърши наравно 1:1 и отново ролетката на дузпите трябваше да реши кой отбор отива на финала.
Късмета отново споходи врачани, които победиха с резултат 4:3 и се класираха за финала, където ги очакваше миналогодишния победител, отбора на Областната дирекция на МВР от Пловдив.
Във финалната среща врачанските футболисти пропиляха своя шанс през първото полувреме, а в началото на втората част допуснаха нелеп гол, който короняса пловдивските полицаи за шампиони през 2012 г. Врачани завършиха втори, след като през 2011 година бяха трети. На победителите бяха връчени купи и медали.
Следващото Републиканско първенство е по плажен футбол и ще се проведе в средата на месец август.

Няма коментари:

Публикуване на коментар