Бисквитки

сряда, 1 февруари 2012 г.

Дарение събра 100 лева


 В края на декември 2011 г. Нора Янева предложи своята идея за събиране на средства за Фонда на Бърдарски геран, в който всеки по свой начин дарява нещо за благото на любимото село. Нора прави от плат красиви цветя. Това е не само хоби, а и начин за препитание, но за да помогне на хората на Бърдарски геран тя дари 20 ръчно изработени цветя от плат, които бяха продадени от 24 до 30 декември на цена от 5 лв. и така бяха събрани 100 лв. Благодарим на всички включили се. Цвете закупиха: Ралица Велчева - 1 бр. Катя Велчева - 1 бр. Петя Живкова - 4 бр. Александър Живков - 1 бр. Петя Мойзис - 1 бр. Гергана Живкова - 1 бр. Цветелина Беличовска - 3 бр. Райна Гюрова - 1 бр. Рици Кукова - 1 бр. Антон Наумов - 1 бр. Лидка Калчева и Николай Ангелов - 2 бр. Мариела Калчева - 1 бр. Мария Пенкова - 1 бр. Павлина Радкова  -1 броя.
 Първоначално идеята бе да се допълни сметката за ремонт на часовника и кулата, но след като Тома Гласнов изцяло пое издръжката на това начинание, Нора Янева прехвърли дарените средства към инициативата за обновяване на детската площадка. Приканваме всички родители с малки деца, както и всички желаещи да помогнат, да се включат с идея, труд, средства, материали, за да могат децата на Бърдарски геран да получат една изненада през пролетта.
 Нека когато бялото покривало, което сега топло е завило люлките, катерушката и пързалката, се стопи, и в топлото време децата отново излезнат да играят навън, очите им да заискрят от радост, а радостта от играта да залее площада.
Нора Янева е координатор на инициативата. За контакт с нея – тел. 0888 / 73 73 36

Няма коментари:

Публикуване на коментар