Бисквитки

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Офис Враца избра трима служители на годината

Тази година за осми пореден път Националната агенция за приходите проведе конкурс „Служител на годината”. Целта на конкурса е да се оценят уменията, старанието и професионализма на служителите на агенцията.

Служителят на годината се избира на база постиженията му в работата, чрез определени за всяка функция количествени показатели, както и оценка за приноса на служителя в общите задачи на звеното.

По традиция победителите се обявяват на 16 ноември, денят на Св.Матей, в който приходната агенция празнува своя професионален празник.

В Офис на НАП Враца бяха отличени трима служители:

- за функция „Контрол” – Илияна Ангелова – главен инспектор по приходите в отдел „Координация”;

- за функция „Обслужване” – Десислава Цонева – инспектор по приходите в сектор „Услуги за клиенти”;

- за функция „Събиране” – Иво Георгиев – старши публичен изпълнител в отдел „Принудително изпълнение”;

На тържествената церемония по случай празника директора на офис Враца Александър Александров поздрави служителите и връчи грамоти на победителите.

Тази година се навършват 20 години от създаването на приходната администрация, това е още един повод да празнуваме и да кажем с чувство на удовлетворение, че можем да се гордеем с постигнатото през годините. По този повод, служителите поздрави и първия директор, основател на Териториална данъчна дирекция Враца – Георги Янчев, който беше специален гост на тържеството.

Александър Александров награди с почетни грамоти и служителите, които работят вече 20 години в администрацията от създаването й през 1991 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар