Бисквитки

неделя, 18 септември 2011 г.

Първата световна титла пристигна във Враца


„Ние сме заедно и ще работим за това в града ни да има повече успешни професионалисти” заяви Ирена Цветкова при завръщането си.
Световният шампион по таекуон-до Ирена Цветкова пристигна във Враца след края първенството в Пхенян (КНДР), където преди дни спечели титлата. Тя бе посрещната от представители на инциативния комитет, издигнал независимия кандидат за кмет на Враца инж. Николай Иванов и от който самата тя е част.
Титлата идва две години след тежката контузия, извадила Ирена от игра и въпреки че все още не се чувства напълно възстановена, тя е дала всичко от себе си, за да донесе първата световна титла на Враца. Тя допълни че ще се състезава докато може и заяви готовност да защити званието си на следващото световно първенство, което ще се проведе в у нас през 2013 година.
Световният шампион съредчно благодари на Инж. Иванов за топлото посрещане, което той бе организирал за нея, макар и да не беше лично на събитието, тъй като трябваше да се заеме с гасенето на опустошителния пожар в община Криводол, на която през последните осем години е начело. „За мен инж. Иванов е подходящият кмет на Враца, защото не само с думите, а и с делата си е доказал че може да ръководи успешно един град. Фактът, че в момента той не е тук, доказва, че не бяга от отговорност”, подчерта врачанската спортистка.
Представителят на инициативния комитет Светлозар Луканов връчи цветя на Ирена Цветкова от името на инж. Николай Иванов и изрази позицията, че спортните клубове в града трябва да получават солидна общинска подкрепа, за да може във Враца да пристигнат още високи спортни отличия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар