Бисквитки

сряда, 21 септември 2011 г.

Театърът представя

В събота, 24 септември от 10.30 часа в куклена зала започва „Мечо Пух” от Алън Милн.
Във вторник, на 27 септември, копродукцията на ДКТ – Враца и Народен театър „Иван Вазов” – „Брачната илюзия” от Ерик Асус, гостува на сцената на русенския театър „Сава Огнянов. Припомням ви, че в този спектакъл играят Елена Петрова, Мариус Донкин и Валентин Танев, а той вече беше показан първо на врачанска сцена – дори преди дебюта си в София.
Във вторник, на 27 септември от 19 часа в камерна зала започва премиерата на „Сладкиш от любов” по творби на Карло Голдони. Тъй като билетите за тази постановка са на изчерпване, сме предвидили и втора премиера – на 28 септември, сряда от 19 часа в камерна зала.
В четвъртък, 29 септември трупата на ДКТ – Враца гостува в Борован, където ще покаже две постановки – за децата от 11 часа ще се играе „Малката баба Яга” от Отфрид Пройслер, а от 18 часа възрастните ще се радват на комедията „Шекспир – Събрани съчинения” от Джес Адам Даниъл.
Седмицата завършва със съботното ни матине, което на 1 октомври от 10.30 часа в куклена зала ще представи „Малки куклени истории” от Рада Москова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар