Бисквитки

сряда, 22 юни 2011 г.

Coca-Cola подарява пътешествие до Атланта


Coca-Cola продължава да изненадва българските потребители и фенове по случай своята 125-годишнина. Компанията стартира нова Интернет игра, която ще им предостави изключителната възможност да пътуват до музея на Coca-Cola в Атланта.
За по-любознателните фенове, които познават историята на Coca-Cola, компанията организира Интернет игра, в която победителят ще спечели пътуване за двама до Атланта, САЩ, за да посети музея и централата на Coca-Cola. Всеки, който иска да се включи в играта и да спечели невероятното пътешествие, трябва да се регистрира в сайта на компанията WWW.COCA-COLA.BG и да отговори правилно на 3 кратки въпроса, свързани с Coca-Cola и историята на компанията.
Играта ще продължи до 7 юли 2011 г, в нея могат да се включат всички физически лица над 18 години. Отговорилите правилно на трите въпроса, ще участват в томбола за голямата награда, която ще бъде изтеглена на 8 юли 2011 г. на случаен принцип със специализиран компютърен софтуер и в присъствието на нотариус. Щастливецът, който бъде изтеглен, ще има привилегията сам да избере с кого да сподели пътуването до музея на Coca-Cola в Атланта.
Участието в конкурса не е обвързано с покупка на продукт. Повече информация за играта може да бъде намерена на WWW.COCA-COLA.BG или на телефон 0800-12345 (на цената на един градски разговор за абонати на фиксираната мрежа на Виваком от цялата страна).

Няма коментари:

Публикуване на коментар