Бисквитки

четвъртък, 19 септември 2019 г.

Калин Каменов награди победителите в Ученически игри 2018/2019

На церемония, в залата на Профилирана Природо-математическа гимназия, кметът Калин Каменов награди победителите в общинското състезание „Ученически игри“ сезон 2018/2019.
На първо място в комплексното класиране запоредна година се класира отборът на Средно училище „Христо Ботев“, завоювал общо 240 т. от всички 8 дисциплини. На второ място се нареди отборът на ППМГ ,,Акад. Иван Ценов“ със 198 т., а трети са възпитаниците на СУ ,,Козма Тричков“ със 136 т.
В тазгодишното издание на спортната надпревара участваха 151 отбора от 14 общински училища, като 4-ри от тях достигнаха до финалния етап на игрите.
Учениците се състезаваха в 8 вида дисциплини – баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на маса, лека атлетика, футбол, хандбал и шахмат, разделени в 3 възрастови групи : 5-7 клас; 8-10 клас и 11 и 12 клас за момчета и момичета, юноши и девойки.
Отличените отбори и участниците в конкурса получиха пълен комплект екипи за различни видове спорт, включени в програмата на Ученически игри, както и топки за баскетбол, волейбол и футбол,а учителите анцузи. Наградите са осигурени от Община Враца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар