Бисквитки

четвъртък, 26 април 2018 г.

Калин Каменов откри шестото издание на Панорама на образованието


Кметът Калин Каменов откри шестото издание на Панорама на образованието във Враца. „Не забравяйте, че четящият човек е знаещ, а знаещият е успешен. На добър час на всички!“ – каза кметът в приветствието си. Поздрав към присъстващите отправи и областният управител Малина Николова. Официални гости на Панорамата бяха д-р Елеонора Лилова – председател на Държавната агенция за закрила на детето, Галина Евденова – началник на Регионалното управление по образование, заместник-кметът Петя Долапчиева.
В програмата  на откриването се включиха с изпълнения младежкият духов оркестър и мажоретният състав към ЦПЛР - „Център за работа с деца, както и танцьорите от СУ „Отец Паисий”.
Участие във форума взеха начални, средни и профилирани училища, професионални гимназии, филиалите на висшите учебни заведения в града, образователни, езикови школи и Центърът за кариерно развитие. Тази година в Панорамата участва и Висшето училище по телекомуникации - София.
Панорамата на образованието се организира от Община Враца и  се проведе пред сградата на администрацията.
Кметът Калин Каменов посети щандовете на участниците в Панорама на образованието, на които всяко учебно заведение бе представило своите постижения, купи, медали и грамоти, презентираха се атрактивни и иновативни специалности.
В рамките на форума бяха отличени победителите в конкурса, организиран от Регионалното управление по образование, „Професията – мечта и реалност“. Наградите бяха връчени от кмета Калин Каменов, областния управител Малина Николова и Председателя на Държавната агенция за закрила на детето д-р Елеонора Лилова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар