Бисквитки

понеделник, 18 януари 2016 г.

Виктория Иванова представя „Белег от друг живот”



Клуб на дейците на културата и Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца представят новата стихосбирка на Виктория Иванова - „Белег от друг живот”.
Поетичната вечер ще се проведе от 17.30 часа на 20 януари 2016 г. /сряда/ в читалнята на Регионална библиотека „Христо Ботев”.

Виктория Иванова живее във Враца. Завършила е СВУБИТ в София и работи като библиотекар в Регионална библиотека "Христо Ботев".  Стихове е публикувала в местния и периодичен печат и в литературни издания.

Носител е на първа награда на "Мелнишки вечери на поезията" (2004), отличавана и на други литературни конкурси: "За един по-човечен свят", "Жени и вино, вино и жени" и др. Член е на Съюза на българските писатели.

 Авторка на следните стихосбирки - "Измислени криле" (1997); "Нощем" (2001); "Само дъжд" (2003); "Налей ми кафявия здрач на очите си" (2006), издадена като награда на конкурса „ Мелнишки вечери на поезията”; "Пътеводна вселена" (2008) - книгата е преведена  на албански език и се разпространява предимно в библиотеките на Македовия, Албания и Косово;  "По брега на безсънието" (2009); "Капки тъга" (2010).
„Белег от друг живот” е осмата й книга.

Няма коментари:

Публикуване на коментар