Бисквитки

понеделник, 9 ноември 2015 г.

Новите кметове



Новоизбраният кмет на Община Мездра Генади Събков, кметове на кметства от Общината и общински съветници положиха клетва днес и встъпиха официално в длъжност. Тържественото заседание бе свикано от Областния управител Малина Николова и на него присъстваха също така народни представители, заместник областният управител Мирослав Комитски и граждани на Община Мездра.
Малина Николова поздрави кметовете и общинските съветници и им пожела да вземат правилните и мъдри решения, водени винаги от мисълта за гражданите на общината.
„Искрено се надявам, че с общи усилия ще постигнете високи резултати, с които да превърнете региона в място за пълноценен живот и развитие на всички. Вярвайте в добрите каузи и дайте всичко от себе си, за да ги реализирате! – пожела още Николова. Тя връчи символите на град Мездра на кмета Генади Събков.
По време ръководеното от най-старшия общински съветник заседание на Общински съвет – Мездра, днес не беше избран Председател.
Първо заседание на Общински съвет за мандат 2015 - 2019 и встъпване в длъжност на кметовете на Община, на кметства и на общинските съветници се състоя днес и в Криводол. Повече ангажименти и отговорности, нови успехи и проекти си пожела през втория мандат кметът Петър Данчев. Той благодари за подкрепата и за гласуваното доверие и призова за диалог и екипна работа.
След тайно гласуване, за Председател на Общински съвет – Криводол беше избран Валентин Кирилов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар