Бисквитки

петък, 25 септември 2015 г.

Николай Иванов: Враца е кауза! Продължаваме заедно!

Николай Иванов, независим кандидат за кмет на Община Враца с  номер 17, откри днес /25 септември/ предизборната си кампания с пресконференция, на която присъстваха всички подкрепящи го 25 партии и 2 граждански сдружения.

„Враца е моя кауза. Познавам проблемите и грижите на хората в общината. Готов съм отново да застана честно и открито, както винаги съм го правил пред Вас. Предлагам конкретни решения, а не просто обещания за открито управление в полза на всички врачани и с грижа за всеки отделен човек”, заяви в началото Николай Иванов.
Заместник-председателят на парламента и депутат от ЗНС Явор Хайтов обяви:„Николай Иванов е национален играч, а не просто кмет, защото е успял да обедини различни партии от политическия спектър. Това е стопанинът на Враца. Виждал съм го като рицар как може да приласкае и убеди някого за доброто на хората, но и че може да удари по масата, когато това се налага… Има някакви символика в номера, който е изтеглил – номер 17, с който най-великият врачански футболист Мартин Петров прослави града ни по футболните терени на цяла Европа”.
Деница Златева, член на изпълнителното бюро на НС на БСП и Цветелина Дамяновска, общински председател на БСП изразиха категоричната си подкрепа за Николай Иванов, като заявиха, че той заслужава доверие заради направеното във Враца през последните 4 години.
„В негово лице припознаваме човека, който може да обединява толкова различни политически субекти и да управлява града. Това е успешната кауза, а той е кметът!”, заяви Светлин Стойков, общински председател на „Атака” във Враца.
В подкрепа на кандидатурата се изказаха още: Елена Нонева, председател на ПД „Социалдемократи”; Георги Грудев, председател на експертния съвет на ПП „Обединена България” и регионалния координатор на партията на Илияна Раева - Гриша Босашки; Венка Велчева, водач на листата от кандидати за съветници на ПП „Движение „Напред, България!” и Тодор Славков.
Лидерът на ПК „Екогласност” Емил Георгиев заяви, че едва ли в някоя от 265-те общини в България има кандидат, който да обедини толкова много и различни партии в своя подкрепа: „Не желаем във Враца да се променя в модела на управление, защото досега г-н Николай Иванов показа управление в полза на хората. Ще работим не просто за победата, а за смазващата му победа на изборите на 25 октомври!”
Лидерът на ПП „Нова сила” Антон Сираков поздрави в аванс жителите на община Враца с успешния втори мандат на Николай Иванов: „Бихме искали в следващия общински съвет кметът на Враца Николай Иванов да има сериозна подкрепа от съветници, защото свършеното досега от него граничи с политическото чародейство, тъй като беше реализирано при липсата на мнозинство”.
Мирослав Найденов, общински председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва и Мая Червеняшка – член на УС и координатор за Северозападна България на Съюза за стопанска инициатива, също подкрепиха кандидатурата на Николай Иванов.
Кметът на село Бели извор и областен координатор на ПП „Движение за радикална промяна „Българската пролет” Кирил Илиев обяви: „Той свърши за 4 години толкова за Враца и селата, колкото другите не успяха за години наред. Има нужда от още един мандат, за да довърши започнатото”.
В края на пресконференцията Николай Иванов се обърна към присъстващите: „Благодаря за подкрепата на всички, които застават зад мен. Ще оправдая доверието Ви. Готов съм да продължим заедно, защото Враца е кауза!”

Няма коментари:

Публикуване на коментар