Бисквитки

вторник, 10 февруари 2015 г.

Крими хроника

Служители на РУ-Враца установиха лицата, които през месец януари 2015г., извършиха множество кражби от асансьорни уредби в гр. Враца. До момента е установено, че лицата К.Г./29г./ и Ц.К./26г./ от гр. Враца са разбили асансьорни помещения  и уредби  в 5 жилищни блока и извършили кражби на трансформатори, релета, контакти, бобини, ел.проводници  и др. елементи.  Нанесени са значителни материални щети. Лицето К.Г. е задържано, а Ц.К. се укрива.
За времето от 20,00ч. на 09.02.2015г до 04,00ч. на 10.02.2015г.,  на територията на селата: Ребърково, Зверино, Игнатица, Оселна и Елисейна е проведена специализирана операция с цел: осигуряване на засилено полицейско присъствие, предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, обезпечаване на обществения ред и безопасност на движението в малките населени места през тъмната част от денонощието. Нарушения не са констатирани. 
На 09.02.2015г., служители на УП-Хайредин съвместно със служители на ТМУ(Митница)-Лом са извършили  проверки на два търговски обекта в  с. Михайлово. Намарени  и иззети са цигари без акцизен бандерол. Цигари без акцизен бандирол са били намерени и иззети  от частен дом в село Бутан.

              Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар