Бисквитки

вторник, 18 ноември 2014 г.

Трети турнир „Мама, татко и аз”


Община Враца организира в събота, 22 ноември, детски турнир „Мама, татко и аз!" Поводът е Денят на християнското семейство и във връзка с реализирането на услугата „Интеграция на децата в детските градини и в предучилищните групи” по проект „СТИМУЛ” на Община Враца. Целите на проекта «Социални, трайно интегрирани, местни услуги за личността» са превенция на социалното изключване сред децата чрез инвестиции в ранното детско развитие, подобряване готовността на децата за включване в образователната сисмета, подкрепа за формиране на родителски умения сред уязвимите групи родители.
В надпреварата ще се включат 36 отбора. Всеки отбор се състои от едно дете и един родител. Децата са на възраст 5 - 6 години. Отборите ще участват  в две различни състезания в серия по 6 отбора, от които ще бъде излъчен само по един  победител. Шестте победители от всяка серия ще бъдат наградени на финала на турнира, а всички участници веднага след всяка серия ще получат грамоти и предметни награди.
Всяко семейство има правото да избира дали майката или бащата ще участват в състезанието. Домакин на състезанието ще е спортната зала на Природо-математическата гимназия, а началото е в 10 ч.
         Детският турнир е трети по ред и се организира от екипа на проект „СТИМУЛ” и Дирекция „Образование, култура, спорт и туризъм” на Община Враца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар