Бисквитки

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Социалисти с дарение за Мизия и Крушовица

Обединението на жените -социалистки от Пловдив направи дарение в Крушовица и Мизия
 Сто и седем торбички, пълни с хранителни продукти получиха на 2 октомври  в село Крушовица и град Мизия. Дарението беше доставено на място от Татяна Бахчеванска  и Йовелина Маркова – зам.председател на пловдивското обединение. 40 от пакетите бяха дарении в Крушовица, а 67 - в Мизия. Всяка торбичка съдържа олио, брашно, леща, макарони, ориз, захар и боб. Продуктите в Мизия бяха приети от Пламен Началнишки и ще се раздават на пострадали от наводненията семейства.
Обединението на жените социалистки в Пловдив започна инициатива  за събиране на помощи  за пострадалите от наводненията в Мизия и Крушовица.  В нея се включиха всички членове на Градския съвет на БСП гр.Пловдив от шестте района, с което показаха  своята съпричастност и солидарност със страданието на хората от този район на България.
Резултатът от даренията са 107 пакета за 107 семейства от насъщни хранителни продукти, които представителките на Обединението на жените социалистки в Пловдив доставиха в Мизия и Крушовица.
На изпращането на микробуса за Мизия присъства и водача на листата с № 22 Георги Търновлийски и жените от Обединението.


”Да ние много добре знаем, че с това не можем да нахраним хората, но има ли нещо по- силно в този трагичен момент от проявената искрена човечност и съпричастност към страдащите?, сподели Минка Сърнешка- председател на Обединението на жените социалистки в Пловдив.
От сърце благодаря на г-н Филчев за дареното от Районната потребителна кооперация, от Ц. Иванова, която дари обувки и на Д. Стоев от „Старата изба” –Първенец, без които не можехме да закараме хранителните продукти. От сърце благодаря на всички социалисти, които навреме се отзоваха на нашия апел и дариха средства.
Ние, жените социалистки ще продължаваме да отстояваме позиция , която защитава бедните и страдащи хора, защото нашето верую е любовта към човека и правото на всички да живеят достойно.”, категорична е Сърнешка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар