Бисквитки

вторник, 9 септември 2014 г.

Цветан Цветанов във Враца: Само в такива трудни моменти се разбира кои искат и кои могат да помогнат

Искам да благодаря на всички кандидат-депутати от ПП ГЕРБ, които бяха днес в Георги Дамяново и заедно с други приятели от Перник, София, София – област, Видин, Враца и Монтана успяхме да почистим над 25 къщи в засегнатите домакинства. Смятам, че това бе важен жест от наша страна, с който проявихме солидарност и помогнахме на тези възрастни хора, които няма как да се справят сами. Това заяви зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов във Враца.
Той обясни, че от утре отново ще се включат доброволци от Благоевград и Монтана, като доброволческата акция ще продължи докато не бъдат решени проблемите на хората, нуждаещи се от подкрепа. „Това, което направихме днес е много по-добро от провеждането на концерт, който би създал атмосфера, но в такива трудни моменти се разбира кои могат и кои искат да помогнат“, категоричен бе Цветанов.
„Искам да благодаря на колегите за инициативата и на младите хора, изработили масите. Ние сме на ход и трябва да направим правилния ход, правилния избор, но най-важното е да се гласува и на първо място да се гласува по съвест. Трябва да се обединим в едно, да върнем правилната посока, да наваксаме изгубеното време, защото кандидатите за народни представители от ГЕРБ знаят и могат да работят за бъдещето на Враца“, призова зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветанов награди и тримата победители в шахматния турнир, под наслов „Ти си на ход“, който се проведе на пл. „Суми“ във Враца. Вторият в листата на ГЕРБ Враца инж. Тотю Младенов също се включи в оспорваната надпревара, но преотстъпи наградата си на младия си опонент в интелектуалния спорт.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Враца инж. Петя Аврамова закри турнира, станал традиционен за Враца с поздрав към участниците и Цветан Цветанов, благодарение на който Враца ще има нова детска площадка. Аврамова напомни, че всички ние сме на ход и ще  направим правилния избор на 05-ти октомври.  „Надявам се врачани да ни подкрепят с номер 9 в интегралната бюлетина“, призова Аврамова.

1 коментар:

  1. Браво, че поне някой прави нещо а не само голи уми без действия!

    ОтговорИзтриване