Бисквитки

вторник, 9 септември 2014 г.

Майки се обърнаха към Цветанов с молба за изграждане на детска площадка в центъра на Враца


Млада майка връчи на зам.-председателя на ГЕРБ подписка от граждани на Враца с молба да се изгради детска площадка в централната градска част. Искането бе подкрепено от над  140 жители. Тя обясни, че се обръща към г-н Цетанов и областния координатор инж. Петя Аврамова, защото централната
част на Враца е без подходящо място, на което децата да могат да играят, далеч от преминаващи автомобили.
„Имаме доверие в начинанията и отговорността на Вашата партия. Фактите доказват, че само партия ГЕРБ проявява загриженост към проблеми на гражданите от подобно естество. Знаем, че с подкрепата на ГЕРБ бе направена спортна площадка с фитнес уреди, а преди няколко месеца обособихте кът за игра на шах в центъра на града. Разчитаме на Вашата помощ! Време е заедно да успяваме в името на нашите деца!“, се казва още в писмото на младите родители от Враца.
Цветан Цветанов обеща, че ще заедно с кандидатите за депутати от област Враца ще създадат необходимата организация, така че в срок от 30 дни проектът да бъде рализиран. „Така ще продължим модела, на който искаме да заложим – да има повече развлечения, спортни инициативи за младите хора, защото спортът и детските площадки създават добри навици, които могат да бъдат един добър еталон за бъдещето. За нас е важно младите семейства да останат по родните си места, а държавата и всички, които участват в управлението да създадат условията за това!“, заяви Цветанов.



Няма коментари:

Публикуване на коментар