Бисквитки

сряда, 9 юли 2014 г.

Петя Аврамова ще бъде предложена на ИК на ГЕРБ за областен координатор на партията във Враца

Народният представител инж. Петя Аврамова ще бъде предложена на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за областен координатор на партията във Враца. Около това предложение се обединиха всички общински координатори на ГЕРБ от област Враца след проведено работно съвещание със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и административния секретар на партията Цветомир Паунов. След решението на ИК, Петя Аврамова ще заеме временно поста до провеждането на редовното събрание на областната структура след предсрочните парламентарни избори.
Досегашният областен координатор инж. Валентин Литов обяви, че е депозирал пред ИК своята оставка поради лични причини, които възпрепятстват неговата работа. Също така стана ясно, че Пламен Кръстев ще продължи да заема длъжността общински ръководител на ГЕРБ – Враца, където общинската структура на ГЕРБ успя да реализира първи резултат на европейските избори в общината.
След работното съвещание на общинските координатори и областното ръководство беше проведено разширено заседание с всички общински съветници, кметове на общини и кметове на кметства от ГЕРБ от област Враца. На събранието присъстваха и народните представители от ГЕРБ Тотю Младенов и Петя Аврамова. По време на срещата бе направен отчет и анализ на резултатите от изминалите избори за членове на Европейски парламент и бяха обсъдени различни организационни въпроси, касаещи подготовката на структурите и участието в предсрочните парламентарни избори.


Пресцентър ПП ГЕРБ

Няма коментари:

Публикуване на коментар