Бисквитки

събота, 12 юли 2014 г.

Евродепутатът Владимир Уручев уважи юбилея на столетница от с. Лиляче

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев уважи 100-годишнината на баба Сева Кепрова от врачанското село Лиляче. Владимир Уручев посети възрастната дама навръх вековния й юбилей и с дълбоко преклонение пред светлия й празник поднесе своите благопожелания за здраве и още много дни на радост. Уручев приятно зарадва баба Сева с подаръци и цветя, а тя, от своя страна, радушно благодари за оказаното внимание и му пожела и той да доживее до нейната възраст.

Баба Сева сподели, че през годините е имала немалко изпитания, но е запазила будния си дух и чувството си за хумор. Има син и дъщеря, радва се на четирима внуци, шестима правнуци и седем праправнуци. Разговорлива и приятна жена, а очите й излъчват доброта, казват хората за нея.
Юбилея на възрастната дама уважиха представители на Жени ГЕРБ Враца, общински съветници от групата на ГЕРБ и жители на селото.
По-късно същия ден Владимир Уручев посети Божия мост край Лиляче. Той бе впечатлен от красотата на природния феномен, както и от своеобразната среща, която си дават културно-историческите и природните забележителности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар