Бисквитки

петък, 11 юли 2014 г.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ


В РУП – Враца е заведена преписка по жалба на  жителка  от с.Власатица която е заявила, че на 23.06.2014 г. в центъра на с.Власатица неизвестно лице използвайки невниманието й отнел дамски велосипед син на цвят, неустановена марка с 10 скорости. Нанесената щета по данни на тъжителката е около 100 лв.
От проведените ОИМ е установено, че извършител на деянието е лицето К. К. с настоящ и постоянен адрес с.Гложене.Колелото е продадено на неизвестно лице.

От извършените ОИМ по ЗМ  по описа на РУП-Б.Слатина за извършена кражба на 01.07.14 в с.Бъркачево на метална порта собственост на Н. С. ,гражданин на Република Кипър живущ в с.Бъркачево се установи ,че извършител на деянието е К. Ц.от гр.Б.Слатина
Портата е намерена и иззета.
На 10.07.14 г. в с.Попица е извършена полицейска проверка в дом собственост на С. Б. живущ на горепосоченият адрес при която се намериха и иззеха 12  кутии цигари без български акцизен бандерол  .
Образуван  е ЗМ по описа на РУП-Б.Слатина.
На 09.07.2014 г. в 23.27ч. в РУП-Козлодуй е получен сигнал от жител на  гр. Козлодуй за това, че за времето от 21.00 часа до 23.20 часа на 09.07.2014 г. НИ, чрез взломяване на дървена врата на масивна пристройка на къща на горепосочения адрес е отнел от хладилник, 2 кг. краве сирене, 1кг. пилешки дробчета, 0.5 кг. пилешки гърди, 1  тарелка кюфтета и 2  кофички с кисело мляко.
От проведените бързи ОИМ и ПСД,и работа по горещи следи се установи че извършител на престъплението е Г. П. живущ в гр.Козлодуй.Същият е задържан за срок до 24ч.в РУП-Оряхово.Вещите предмет на престъплението са предадени с протокол за доброволно предаване и се напират на съхранение в РУП-Козлодуй.


Няма коментари:

Публикуване на коментар