Бисквитки

четвъртък, 28 ноември 2013 г.

Крими хроника

На 21.11.2013г., в гр. Враца  е установен лек автомобил „Ауди А2” ,управляван от П.Н./23г./ от гр.Враца. В хода на проверката са възникнали съмнения относно автентичността на идентификационният номер на рамата на автомобила. След експертиза е установено, че върху идентификационният номер на рамата  е извършена интервенция, като е „присадена” нова рама. Установена е интервенция и в областта на типовата табела на автомобила.
След ОИМ за откраднат през месец октомври 2013г. мобилен телефон собственост на жител на село Добролево е установено, че   извършител е 16-годишно момче от същото село.
При извършена полицейска проверка в частен дом в с. Михайлово е намерен нарязан тютюн без български акцизен бандерол, с тегло повече от 2 килограма.
На територията на с.Хърлец е проведена полицейска проверка с цел: установяване на лица извършващи нерегламентирани теренни разкопки и занимаващи се с иманярска дейност. Не са установени лица занимаващи се с иманярска дейност и налични в тях вещи и предмети с културно историческа и нумизматична стойност.
След ОИМ за кражба на мобилен телефон, извършена на 11.08.2013г. в гр.Оряхово е установено, че извършител е 17-годишно лице от гр.Оряхово.
В 17.00ч. на гл. път Е-79  катастрофират челно  товарен автомобил „Мерцедес”, управляван от Т.Т./32г./ от гр. Враца  и товарен автомобил  „Мерцедес”,  управляван от  И.А./38г./ от гр. София. Загинал е водача Т.Т., леко ранени са водача на другия автомобил и двамата му спътници, които са прегледани от екип на  ЦСМП-Враца.  Пробата за алкохол на водача И.А. е отрицателна.
Около 15.35ч. в района на местността „Дери вол”, МПС с  неизвестна марка и модел блъснало 62-годишен пешеходец, а водача  напуснал  мястото на произшествието без да помогне на пострадалия и да изчака органите на МВР. Пешеходецът е транспортиран в МБАЛ-„Хр.Ботев”- Враца. Образувано  е дознание.
Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев

                                                                          

Няма коментари:

Публикуване на коментар