Бисквитки

петък, 29 ноември 2013 г.

Апел

ДО
ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ,
ФИРМИ И УЧРЕЖЕДЕНИЯ,
ГРАЖДАНИ НА ВРАЦА


                      УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Наближават прекрасни християнски и новогодишни празници, които традиционно са изпълнени с много светлина и настроение.
Украсен, нашия град добавя оригиналност и доза от приказното вълшебство на Коледа на всички граждани, особено на най-малките.
         Затова се обръщам към всички вас с апел да допринесете за празничното настроение с оригинална външна коледна украса на своите офиси, обекти, на собствените си домове.
Община Враца ще награди най-красивите украси, поставени на магазини, туристически обекти – места за настаняване и заведения за хранене и развлечение, обществени и частни сгради. Всички  желаещи да бъдат включени в конкурса за най-стилна и оригинална коледна украса следва да подадат заявка за участие до 13 декември 2013 г. /петък/ в Община Враца на телефон: 0887 900 331, 092/ 665708  -  г-жа  Ирена Николова или  на електронна поща bogdanov@vratza.bg  . /Моля да оставите адрес и телефон за обратна връзка./
Специална комисия ще направи журирането и ще обходи заявените обекти на 16 – 17 декември 2013 г. Награждаване ще се състои на 20.12. 2013г.
Нека наближаващите празници обединят усилията ни  Враца да бъде коледно  красива и да внесе много добро настроение на всички нас!



КМЕТ НА ОБЩИНА ВРАЦА:
                                                                       ИНЖ. НИКОЛАЙ ИВАНОВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар