Бисквитки

вторник, 16 юли 2013 г.

НАП награждава победителите от „Влез в час с данъците“




На 16 юли 2013 г. от 11 ч. в залата на американския център на Столична библиотека в София НАП ще награди победителите в конкурса „Данъците, без които не можем“. Шестимата финалисти от кампанията „Влез в час с данъците“ ще получат своите награди на специалната пресконференция.
Класираните на първите места в двете категории на конкурса – текстова и визуална, ще спечелят мобилен телефон, а тези на второ – таблет. За третите наградата е електронен четец. Победителите в конкурса ще бъдат обявени от представители на журито, част от които са ТВ- водещият Део, актрисата Силвия Лулчева и моделът Диляна Попова.    
Конкурсът „Данъците, без които не можем“ е част от образователната кампания на НАП „Влез в час с данъците“, която се проведе с подкрепата на Министерство на образованието и науката и програма „Глобални библиотеки“. В рамките на учебната година се проведоха над хиляда срещи между служители на НАП и около 22 000 ученици  от цялата страна. Близо 100 данъчни служители се срещнаха с младежи на възраст между 14 и 18 години от 98 общообразователни училища  в 28-те областни града в страната.
В град Враца данъчните уроци се проведоха в СОУ „Васил Кънчов”. Срещите с учениците преминаха при голям интерес, в повечето случаи като дискусия.
Над 8 000 са последователите на кампанията на фенстраницата в социалната мрежа „Фейсбук“ (www.facebook.com/vlezvchas). В рамките на шест месеца всички онлайн фенове имаха възможност да се запознаят с интересни статии по важни за младите теми - „Кога трябва да започна сам да плащам здравните си вноски?“, ”Значение на касовата бележка”, Кога декларираме пред НАП доходите си?“ и др.
Представителите на медиите са поканени да отразят обявяването на победителите от 11 ч. в залата на американския център на Столична библиотека, на пл. Славейков 4а в София.
 Юлия Грънчарова                  

Няма коментари:

Публикуване на коментар