Бисквитки

вторник, 28 май 2013 г.

Крими хроника




На 27.05.2013г., в 16.50ч. в УП -Криводол  се е явила 34-годишна жена от гр.Криводол, която е заявила, че около 21.00ч. на 26.05.2013г. в частен дом в гр.Криводол, неизвестно лице е изнасилило 13-годишната  й дъщеря. След бързи ОИМ и ПСД е установено, че деянието е извършено от лицето И.И./30г./ от гр.Криводол.  Мъжът  е задържан за 24 часа. Образувано  е дознани 
В РУ”Полиция”-Враца е получено съобщение от жител на село Паволче, който съобщил за кражба на мобилния му телефон След бързи ОИМ е установено, че извършители са три малолетни лица от село Паволче.
След ОИМ по сигнал за кражба на   електрическа готварска печка, извършена на същата дата от частен дом в село Борован    е установено, че  извършител е 13-годишно лице от същото село.
На 27.05.13г., в 18.06ч. в РУП-Б.Слатина е получено съобщение от жител на село Алтимир, който заявил, че  е откраднат мотопед негова собственост, който бил паркиран пред  жилището му. След бързи ОИМ е установено, че извършител  на кражбата е лицето С.Т./15 г./ от с.Галиче.
В РУП-Оряхово е постъпил сигнал за кражба на преносим компютър. марка „НР”. След ОИМ е установино, че извършител на кражбата е Д.Ц./18г./ от гр.Оряхово. 
При претърсване  в жилището на А.Я./33г./ в гр. Оряхово, полицейски служители са открили 20 кутии цигари без български акцизен.
 Регионален говорител на МВР:
      Красимир Василев
                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар