Бисквитки

петък, 7 декември 2012 г.

Офис Враца организира работна среща със счетоводните къщи от областта по повод представяне на «Единна сметка»


Ръководството на офис Враца организира работна среща с представители на счетоводни къщи от гр.Враца и региона, във връзка с представяне на „Единна сметка” /от 1 януари 2013 г. данъци и осигуровки ще се плащат по една сметка, без кодове за вид плащане/ и произтичащите от въвеждането й нормативни промени.
Срещата се проведе в големия салон на Дом на техниката – Враца, при голям интерес от страна на участниците. Госпожа Ирена Димова, зам.териториален директор на ТД на НАП В.Търново, господин Александър Александров, директор на офис Враца и господин Илия Димитров, началник отдел „Услуги за клиента” направиха презентация на този важен проект, който има за цел да улесни клиентите на НАП, след което отговориха на множество поставени въпроси от представителите на счетоводни фирми. На тази среща беше подчертано, че всеки клиент на НАП съвсем в скоро време, ще може да направи справка за задълженията към НАП, ако има ПИК или електронен подпис, с който подава документи към НАП. Апелът на ръководството е всеки да провери данъчно-осигурителната си сметка сега, за да се отстранят проблемите, преди да влезе в сила единната сметка.
Набелязаха се мерки за сътрудничество между приходната агенция и бизнеса. Разбира се тези срещи с представители на бизнеса от различни браншове ще продължат.
По същият повод, представяне на „Единна сметка”, в сряда /12 декември/ офис Враца организира пресконференция с представителите на медиите, за да може информацията да достигне до повече клиенти на НАП.
Юлия Грънчарова

Няма коментари:

Публикуване на коментар